Χρηματοδότηση μέσω της tbi bank μέχρι 60 δόσεις

H tbi bank είναι μια “challenger bank” της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και ηγέτης του «Αγόρασε Τώρα, Πλήρωσε Αργότερα» (BNPL) στην περιοχή, η οποία επικεντρώνεται στους καταναλωτές, τους εμπόρους και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, παρέχοντας χρηματοδότηση και πρόσθετες ενσωματωμένες υπηρεσίες μέσω ενός ευρέος δικτύου “phygital” καναλιών και πλατφορμών. Δραστηριοποιείται σε Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία, Γερμανία και Λιθουανία. Το επιτυχημένο επιχειρηματικό μοντέλο της tbi bank και η πελατοκεντρική της προσέγγιση είχαν ως αποτέλεσμα να γίνει μία από τις πιο κερδοφόρες τράπεζες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Επιλέγοντας σαν τρόπο πληρωμής TBI Bank, μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον της TBIBank. Αναλαμβάνουμε μαζί σας  όλη την διαδικασία της αίτησης (με δυνατότητα ηλεκτρονικής υπογραφής)  κι έπειτα θα μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα της επιλογής σας με χρηματοδότηση, ορίζοντας εσείς την διάρκεια και το χρηματικό ποσό των δόσεων σας και λαμβάνετε την απάντηση άμεσα.

Το ποσό της χρηματοδότησης μπορεί να φτάσει τις 10.000€ με πλάνο πληρωμών από 3 έως 60 μήνες και σταθερό επιτόκιο (από 11,60%) σύμφωνα με το προφίλ σας.

Ωστόσο, με το Buy now, Pay later (BNPL) μπορείτε να κάνετε αγορές μέχρι 200€  σε 4 ισόποσες πληρωμές, με μηδενικό επιτόκιο, χρησιμοποιώντας τη χρεωστική σας κάρτα.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

Δείτε τις προσφορές μας εδώ

 

Παράδειγμα 1

Αιτούμενο ποσό: €2000

Δόσεις: 60

Μηνιαία δόση: 52,11

 

Παράδειγμα 2

Αιτούμενο ποσό: €3000

Δόσεις: 48

Μηνιαία δόση: €89,53

 

Κοινοποίηση στα Social media!