Προγυαλισμένα ξύλινα πατώματα

Προγυαλισμένα ξύλινα πατώματα

Τα προγυαλισμένα ξύλινα πατώματα αποτελούνται από μια πρώτη στρώση ξύλου ανωτέρας ποιότητας. Η στρώση αυτή είναι κολλημένη σε ένα υπόβαθρο από τρεις τουλάχιστον επάλληλες στρώσεις ενός πιο κοινού ξύλου (λευκή ξυλεία). Οι στρώσεις είναι κολλημένες μεταξύ τους με διασταυρωμένες τις ίνες. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται η ανθεκτικότητα του προϊόντος και περιορίζονται οι τάσεις παραμόρφωσης. Οι συμπληρωματικές στρώσεις προσδίδουν αντοχή και μεγάλη σταθερότητα στις κλιματικές αλλαγές. Γενικά, μπορεί να είναι έως 70% καλύτερα από ένα συμπαγές ξύλο.

H επιφάνεια των προγυαλισμένων πατωμάτων προστατεύεται από δυο έως έξι στρώσεις ανθεκτικού βερνικιού. Ανάλογα με το πάχος βερνικιού (ψεκασμός).

Η παραγωγή των προγυαλισμένων δαπέδων γίνεται με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Έτσι επιτυγχάνεται πάντα η σταθερή ποιότητα των υλικών με άψογο φινίρισμα.

Επιπροσθέτως, η κατασκευαστική δομή των πατωμάτων είναι τέτοιας λογικής ώστε να εξασφαλίζεται η ελάχιστη δυνατή “συστολή – διαστολή”. Ελαχιστοποιείται η “συστολή – διαστολή” των ξύλινων επιφανειών και υλικών του. Τταυτόχρονα προσδίδει την ζωντάνια, ομορφιά και χάρη που μόνο ένα φυσικό ξύλο – έπιπλο μπορεί να προσδώσει στον χώρο του.

Πλεονεκτήματα προγυαλισμένων ξύλινων δαπέδων

  • Η τοποθέτηση γίνεται εύκολα και γρήγορα με κουμπωτό τρόπο. Το κούμπωμα είναι 5ης γενιάς stirn click & uniclick που θεωρείται το πιο ανθεκτικό στον κόσμο. Έτσι εμποδίζονται τα ανοίγματα στους αρμούς.
  • Επιδέχονται βάψιμο και τρίψιμο έως 3 φορές σε περίπτωση που δεν σας αρέσει πλέον το χρώμα
  • Διαθέτουν μεγάλη ποικιλία σε χρώματα & τύπους ξύλου
  • Έχουν κομψή και ζεστή εμφάνιση, σε αντίθεση με την ψυχρή εμφάνιση που παρουσιάζει το μάρμαρο και το πλακάκι.
  • Χρησιμοποιούνται επίσης για θερμομόνωση δαπέδου
  • Η συντήρηση και ο καθαρισμός των ξύλινων δαπέδων είναι εύκολος, διότι ο λεκές και η βρωμιά δεν παραμένουν επάνω τους. Το χρώμα τους διατηρείται για πολύ καιρό.
  • Αυξάνουν την τιμή πώλησης του σπιτιού σας σε περίπτωση που αποφασίσετε να το πουλήσετε. Λόγω της ομορφιάς και της ζεστασιάς που χαρίζουν σε οποιοδήποτε χώρο τοποθετηθούν
  • Χειμώνα- Καλοκαίρι μπορεί να περπατήσει κάποιος ξυπόλυτος μέσα στο σπίτι του

Επιλέξτε τα προϊόντα μας – Δάπεδα – Πατώματα – Πόρτες – Σκάλες – Τοποθέτηση

Μπορείτε να δείτε και τα προϊόντα: Laminate δάπεδα Eco. Laminate πατώματα 8mm V4. Επαγγελματικά laminate δάπεδα 12mm. Laminate Πατώματα Base. Δάπεδα εξωτερικού χώρου Deck. Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας. Laminate πόρτες. Σκάλες.

Κοινοποίηση στα Social media!