Δάπεδα εξωτερικού χώρου Deck

Δάπεδα εξωτερικού χώρου deck

Δάπεδα εξωτερικού χώρου deck, το σύστημα βεράντας wpc deck, είναι πρωτοποριακό. Κατασκευάζεται από το οικολογικό υλικό WPC (Wood - Polymer - Composites). Το οποίο θέτει νέα πρότυπα τόσο όσον αφορά το σχεδιασμό όσο και τις ποιοτικές ιδιότητες. Προσφέρει μια λειτουργική λύση υψηλής ποιότητας για τους εξωτερικούς χώρους.

Κήποι, πάρκα, αθλητικές εγκαταστάσεις, κολυμβητήρια και πισίνες. Οι τομείς χρήσης για τα συστήματα βεράντας είναι τόσο πολύπλευροι όσο και οι απαιτήσεις για τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται σε εξωτερικούς χώρους. Εκτός από τον ελκυστικό σχεδιασμό, σημαντική θέση κατέχουν συγκεκριμένες ιδιότητες. Η μεγάλη διάρκεια ζωής, η υψηλή ανθεκτικότητα στις καιρικές συνθήκες και η ευκολία περιποίησης.

Wpcs - καινοτόμο υλικό, σύστημα υψηλής ποιότητας

Οι μηχανικές ιδιότητες του προϊόντος υπόκεινται σε τακτικούς ελέγχους από ανεξάρτητο εξωτερικό φορέα. Κάποιοι από τους ελέγχους που γίνονται είναι ανθεκτικότητα στο φορτίο θραύσης, αντιολισθητική σταθερότητα ή θερμική διαστολή. Το προϊόν ανταποκρίνεται άριστα στους τακτικούς ελέγχους και διακρίνεται με τη σφραγίδα ποιότητας.

Τα δάπεδα deck βασίζονται στο υλικό Wpcs έχουν καινοτόμες ιδιότητες. Αποδεικνύει την αξία τους κυρίως χάρη στην εξαιρετικά χαμηλή απορροφητικότητα νερού. Γεγονός που συνεπάγεται υψηλή αντίσταση σε μύκητες καταστρεπτικούς για το ξύλο. Επομένως, το υλικό Wpcs, κερδίζει στα σημεία όσον αφορά τη μεγάλη διάρκεια ζωής και την ανθεκτικότητα στις καιρικές συνθήκες. Ένα άλλο δυνατό του σημείο είναι η σταθερότητα χρώματος που παρέχει.

Επιλέξτε δάπεδα εξωτερικού χώρου deck

Δάπεδα υψηλής ποιότητας που αντέχουν στον χρόνο χωρίς να χάνουν τις ιδιότητές τους. Το χρώμα τους και η μηχανική τους αντοχή παραμένουν αναλλοίωτα λόγω της υψηλής ποιότητας των υλικών κατασκευής. Επιλέξτε δάπεδα εξωτερικού χώρου deck και τοποθέτηση στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Τα αξεπέραστης ποιότητας πατώματα και η τεχνογνωσία της εταιρείας μας είναι μονόδρομος για την επιλογή και τοποθέτηση πατωμάτων εξωτερικού χώρου deck.

Κοινοποίηση στα Social media!