Τοποθέτηση laminate Jerotech

Jerotech laminate (λαμινειτ) πατώματα και πλαστικά lvt δάπεδα

Η Jerotech floors, είναι μία αναπτυσσόμενη εταιρεία, που έχει μπει δυναμικά στο χώρο των laminate και άλλων τύπων δαπέδων. Δραστηριοποιείται στα λαμινειτ πατώματα (laminate )και προγυαλισμένα ξύλινα δάπεδα, καθώς και σε PVC δάπεδα. Με εισαγωγές, τοποθετήσεις και αντιπροσωπείες των αντίστοιχων κατηγοριών. Jerotech laminate δάπεδα και πλαστικά δάπεδα για ποιότητα και αισθητικό αποτέλεσμα σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές.

Το έμπειρο και τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό της εταιρείας Jerotech floors βρίσκεται πάντα κοντά στον πελάτη. Εξασφαλίζει το βέλτιστο αποτέλεσμα, σε ότι αφορά θέματα αγοράς, τοποθέτησης, αλλά και συντήρησης των laminate δαπέδων. Το ανθρώπινο δυναμικό μας, είναι πάντα σε θέση να διεκπεραιώσει κάθε σας επιθυμία ή απορία. Η συνεχής μετεκπαίδευσή του προσωπικού είναι επιβεβλημένη και απαραίτητη, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Όλα τα προϊόντα laminate, κατασκευάζονται από άριστης ποιότητας υλικά και ξύλα Γερμανίας, Αυστρίας, Γαλλίας και Πολωνίας. Όλα τα προϊόντα και υλικά τηρούν τις αυστηρότερες ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Ώστε το τελικό αποτέλεσμα, εξαφαλισμένα να είναι πάντα το καλύτερο.

Η εταιρεία έχει αναπτύξει δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων και τεχνικών εταιρειών σε όλη την Ελλάδα. Προωθεί laminate δάπεδα υψηλής ποιότητας πάντα σε όσο το δυνατόν χαμηλότερες και πιο ανταγωνιστικές τιμές. Στην Αθήνα, μπορείτε να μας βρείτε στα τρία καταστήματά μας. Στην οδό Κύπρου 11 στο Περιστέρι (ΤΚ 12132 – τηλ. 210 5775820. Στο Μαρούσι, στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου 35  τηλ. 2106085790, με άνετο πάρκινγκ και στην Αργυρούπολη Δημοκρίτου 66 ΤΚ 164 51  τηλ 2114099507 που εξυπερετεί πελάτες από Νότια ροάστια Αργυρούπολη Ηλιούπολη ,Νεό Κόσμο ,Άλιμο , Γλυφάδα ,Βούλα ,Βάρη ,Βάρκιζα ,Βουλιαγμένη  ,Λαγονήσι

Όλα τα προϊόντα, laminate, τα δάπεδα και τα πατώματα, κατασκευάζονται από ξύλα Γερμανίας, Αυστρίας, Γαλλίας και Πολωνία.

Η εταιρεία προωθεί μέσω του δικτύου της τα laminate δάπεδα σε όλη την Ελλάδα. Προωθεί τα προϊόντα της σε καταστήματα πωλήσεων δαπέδων laminate πατώματα, κατασκευαστικές εταιρείες, μηχανικούς και ιδιώτες. Παρέχει τα Γερμανικά δάπεδα laminate της Kronotex και της kronospan aqua protection για προστασία από τις υγρασίες. Με αντιβακτηριδιακή προστασία με πιστοποιητικό. Η εταιρεία παρέχει επίσης και τα Πολωνικά ξύλινα πατώματα της Barlinek, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η εταιρεία μας διαθέτει τμήμα χονδικής για laminate πατώματα ,lvt πατώματα και προγυαλισμένα πατώματα.

 

SERVICE -ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ LAMINATE -ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΞΥΛΙΝΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ-ΤΡΙΨΙΜΟ ΓΥΑΛΙΣΜΑ

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τοποθετήσεις laminate πατωμάτων και προγυαλισμένων δαπέδων – μασιφ σε όλη την Ελλάδα. Επίσης, καλύπτουμε τις ανάγκες σας σε ότι αφορά το ξύλινο πάτωμα όπως συντήρηση και επιδιόρθωση. Εκτελούνται εργασίες όπως τρίψιμο, γυάλισμα, καθώς και αλλαγές χρωμάτων με βερνίκι της επιλογής του πελάτη με βερνίκια εμποτισμού.

 

Επιλέξτε τα προϊόντα μας – Δάπεδα – Πατώματα – Πόρτες – Σκάλες – Τοποθέτηση – προσφορές

Μπορείτε να δείτε και τα προϊόντα: Laminate δάπεδα Eco. Laminate πατώματα 8mm V4. Επαγγελματικά laminate δάπεδα 12mm. Laminate Πατώματα Base. Πλαστικά δάπεδα σε ρολό. Βινυλικά δάπεδα (PVC). Προγυαλισμενά ξύλινα πατώματα. Καθαριστικό για laminate. Δάπεδα εξωτερικού χώρου Deck. Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας. Laminate πόρτες. Σκάλες.

Δείτε τις προσφορές μας: Προσφορές σε πατώματα χωρίς τοποθέτηση. προσφορές με δωρεάν τοποθέτηση. Προσφορές τελευταία μέτρα.

Κοινοποίηση στα Social media!