Εσωτερικές πόρτες Laminate υψηλής αισθητικής

H εταιρεία μας διαθέτει Ελληνικής κατασκευής πόρτες laminate σε 11 χρωματισμούς που συνδυάζονται με τα περισσότερα χρώματα δαπέδων.

Η κατασκευή των πορτών γίνεται με τις υψηλότερες προδιαγραφές από ώστε να αποφεύγεται στο μέλλον φούσκωμα και πετσικάρισμα. Τα υλικά μας δεν είναι ούτε κινέζικα, ούτε άγνωστης προέλευσης, καθώς δίνουμε έμφαση στην ποιότητα και στην διάρκεια αντοχής των πορτών , Χρησιμοποιούμε κουμπωτό πρεβάζι πλακάζ, κόντρα πλακέ Ευρωπαϊκό .Η πόρτα είναι mdf 7χιλ με επένδυση laminate και ξύλινο τελάρο, κλειδαριά οβάλ και τρία βαρελάκια 2 θέσεων έτσι ώστε να προσαρμόζεται η πόρτα προς τα έπανω και μπροστα πίσω.

Με τις πόρτες λαμινειτ αποφεύγετε το κόστος εργασίας, το τρίψιμο , το στοκάρισμα , το βάψιμο και το κόστος υλικών των χρωμάτων. Επίσης, δημιουργείτε ένα πολύ όμορφο στιλ στην κατοικία σας και στον επαγγελματικό σας χώρο.

Η εταιρεία μας διαθέτει μια νέα σειρά  πρώτης ποιότητας και ελληνικής κατασκευής σε τιμές από €190+ΦΠΑ. Υπάρχει η δυνατότητα παραγωγής σε οποιοδήποτε μέγεθος ,φάρδος τοιχίου,πλάτος και ύψος πόρτας .

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες στο wikipedia