Εσωτερικές πόρτες Laminate υψηλής αισθητικής

H εταιρεία μας διαθέτει Ελληνικής κατασκευής πόρτες laminate σε 11 χρωματισμούς που συνδυάζονται με τα περισσότερα χρώματα δαπέδων.

Η κατασκευή των πορτών γίνεται με τις υψηλότερες προδιαγραφές από ώστε να αποφεύγεται στο μέλλον φούσκωμα και πετσικάρισμα. Τα υλικά μας δεν είναι ούτε κινέζικα, ούτε άγνωστης προέλευσης, καθώς δίνουμε έμφαση στην ποιότητα και στην διάρκεια αντοχής των πορτών , Χρησιμοποιούμε κουμπωτό πρεβάζι πλακάζ, κόντρα πλακέ Ευρωπαϊκό .Η πόρτα είναι mdf 7χιλ με επένδυση laminate και ξύλινο τελάρο, κλειδαριά οβάλ και τρία βαρελάκια 2 θέσεων έτσι ώστε να προσαρμόζεται η πόρτα προς τα έπανω και μπροστα πίσω.

Με τις πόρτες λαμινειτ αποφεύγετε το κόστος εργασίας, το τρίψιμο , το στοκάρισμα , το βάψιμο και το κόστος υλικών των χρωμάτων. Επίσης, δημιουργείτε ένα πολύ όμορφο στιλ στην κατοικία σας και στον επαγγελματικό σας χώρο.

Η εταιρεία μας διαθέτει μια νέα σειρά  πρώτης ποιότητας και ελληνικής κατασκευής. Υπάρχει η δυνατότητα παραγωγής σε οποιοδήποτε μέγεθος ,φάρδος τοιχίου,πλάτος και ύψος πόρτας .

πάχος κάσσας έως 13 εκ. (κλασική τοιχοποιία).

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες στο wikipedia

Επιλέξτε τα προϊόντα μας – Δάπεδα – Πατώματα – Πόρτες – Σκάλες – Τοποθέτηση – προσφορές

Γνωρίστε τα προϊόντα μας: Laminate δάπεδα Eco. Laminate πατώματα 8mm V4. Επαγγελματικά laminate δάπεδα 12mm. Laminate Πατώματα Base. Πλαστικά δάπεδα σε ρολό. Βινυλικά δάπεδα (PVC). Προγυαλισμενά ξύλινα πατώματα. Καθαριστικό για laminate. Δάπεδα εξωτερικού χώρου Deck. Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας. Εσωτερικές σκάλες.
Δείτε επίσης τις προσφορές μας: Προσφορές σε πατώματα χωρίς τοποθέτηση. προσφορές με δωρεάν τοποθέτηση. Προσφορές τελευταία μέτρα.

Κοινοποίηση στα Social media!