Τοποθέτηση Laminate

αναρτήθηκε σε: Ιδεές | 0

Τοποθέτηση laminate

laminate τοποθετησηΧρειάζεται το πάτωμά σας ανακαίνιση; Έχετε βαρεθεί την υπάρχουσα επένδυση του δαπέδου σας και ψάχνετε κάτι εντυπωσιακό και ανθεκτικό; Δοκιμάστε τα laminate δάπεδα που σας προσφέρει η εταιρεία Jerotech και απολαύστε την πολυτέλεια και την εργονομία με τρόπο εύκολο και οικονομικό. Η τοποθέτηση laminate δαπέδων, είναι μία διαδικασία που  μπορεί να πραγματοποιηθεί άνετα και γρήγορα σε κάθε χώρο πατώματος. Xωρίς να δημιουργούνται αναστατώσεις στον υπόλοιπο χώρο. Για το λόγο αυτό ενδείκνυται η χρήση τους, τόσο σε αρχικές εγκαταστάσεις, όσο και σε ανανεώσεις πατωμάτων.

Πλεονεκτήματα laminate δαπέδων

Η τοποθέτηση laminate δαπέδων έχει μερικά πολύ βασικά πλεονεκτήματα, σε σχέση πάντα με πιο κλασσικά προϊόντα επένδυσης δαπέδων, όπως είναι το μάρμαρο, η πέτρα, το πλακάκι, ο γρανίτης, κλπ. Καθένα από τα κλασικά αυτά υλικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο πάτωμά σας για να δώσει ένα αισθητικά εμφανίσιμο αποτέλεσμα. Όμως σε αντιδιαστολή, αυτό πραγματοποιείται με ιδιαίτερα υψηλό κόστος αγοράς. Σημαντική οικονομική επιβάρυνση και καθυστέρηση στην τοποθέτηση και μεγάλη επιφόρτιση στο βάρος του οικοδομικού σκελετού. Ιδίως σε περιπτώσεις που η οικοδομική μας κατασκευή έχει περιορισμούς. Όπως πχ οι πολύ παλιές κατοικίες, είναι επιτακτικό να στραφούμε και σε άλλες λύσεις, πιο καινοτόμες, όπως είναι η τοποθέτηση laminate δαπέδων.

Με την τοποθέτηση laminate πατωμάτων, μπορούμε να επιτύχουμε ένα άριστο εμφανισιακό αποτέλεσμα στο δάπεδό μας. Χωρίς υψηλό κόστος αγοράς και φυσικά με μειωμένο στο ελάχιστο την οικονομική επιβάρυνση της εγκατάστασης. Τόσο από πλευράς τεχνικής δυσκολίας, όσο και από πλευράς χρόνου, η τοποθέτηση laminate είναι μία διαδικασία σχετικά απλή και σύντομη. Επίσης τα laminate προϊόντα που χρησιμοποιούνται από την εταιρεία Jerotech, είναι προϊόντα άριστης ποιότητας. Τα προϊόντα προέρχονται από επώνυμες εταιρείες παραγωγής μεγάλων ευρωπαϊκών χωρών, όπως η Γερμανία. Αυτό τα καθιστά υψηλής αντοχής και με πιστοποιημένες προδιαγραφές. Ιδανικά για κάθε χρήση, οικιακή ή επαγγελματική. Το συνολικό βάρος από την τοποθέτηση laminate προϊόντων στο πάτωμα, είναι ελάχιστο. Συγκρινόμενο πάντα με τις ανωτέρω πιο παραδοσιακές τεχνικές και υλικά.

Αφήστε την τοποθέτηση στους ειδικούς

Εμείς εδώ στην εταιρεία Jerotech με άξονα την πολυετή εμπειρία μας και την τεχνογνωσία στον τομέα των laminate προϊόντων. Αναλαμβάνουμε κάθε τύπου τοποθέτηση laminate, για κάθε χώρο και με εγγύηση ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ιδανικό. Η συμφέρουσα λύση για κάθε νέο ή παλιό χώρο πατώματος, που ακούει στο όνομα τοποθέτηση laminate, μπορεί να σας δώσει το καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα. Με ένα πάτωμα αντοχής, σύγχρονο και εύχρηστο. Η χρήση των προϊόντων laminate είναι σχετικά απλή διαδικασία στην εφαρμογή. Οπότε μπορεί να γίνει και από τον απλό ιδιοκτήτη. Αν και η τοποθέτηση laminate μπορεί να γίνει από σχεδόν οποιονδήποτε, ωστόσο, η εταιρεία Jerotech διαθέτει εξειδικευμένο συνεργείο εγκατάστασης laminate. Για να δώσει τις κατάλληλες λύσεις για το πάτωμά σας.

Τρόποι τοποθέτησης laminate δαπέδων

Η τοποθέτηση laminate μπορεί να γίνει με δύο βασικούς τρόπους. Ο πρώτος τρόπος εφαρμόζει τα laminate προϊόντα για τα δάπεδα μόνιμα. Δηλαδή, η τοποθέτησή τους γίνεται με χρήση ειδικών συστατικών που προσκολλούν τα laminate στο υπόστρωμα και δεν μπορούν να μετακινηθούν. Φυσικά σε περιπτώσεις που υπάρξει κάποια φθορά, είναι δυνατή η αντικατάστασή τους και μάλιστα χωρίς να επιβαρυνθεί η λοιπή εφαρμογή. Ο δεύτερος τρόπος κάνει την τοποθέτηση laminate, μη μόνιμη, αφού τα προϊόντα συνδέονται με ειδικό τρόπο μεταξύ τους. Ενώ μπορούν να αποσπαστούν εκ νέου, χωρίς τη φθορά τους. Κάθε τοποθέτηση laminate δαπέδων πραγματοποιείται με εγγύηση και αξιοπιστία. Τόσο για την ανθεκτικότητά τους, όσο και για την άριστη εμφάνισή τους.

Τσιμεντοκονία

Σε περίπτωση που έχετε ρίξει τσιμεντοκονία στο δάπεδο. Τότε θα πρέπει πριν την τοποθέτηση του laminate να περιμένετε 10-15 ημέρες/πόντο τσιμεντοκονίας υπό ιδανικές συνθήκες πάντα. Δηλαδή να μην έχει πολύ υγρασία ο χώρος ή η περιοχή και ανάλογα την εποχή. Πληροφοριακά, υπάρχουν νέα υλικά στην αγορά που επιταχύνουν το χρόνο πήξης της τσιμεντοκονίας. Συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό! Κάτι ανάλογο ισχύει και με το πλακάκι. Καθώς εγκλωβίζεται εσωτερικά η υγρασία και φουσκώνουν τα πλακάκια, ενώ η κόλλα χάνει τις ιδιότητές της νωρίτερα! Σε κάθε περίπτωση ο πελάτης οφείλει να ενημερώσει με ιδιαίτερη προσοχή τον πωλητή και τον τεχνικό του. Ο οποίος στη συνέχεια θα ελέγξει με υγρόμετρο αν υπάρχει τυχόν υγρασία. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η διαδικασία αυτή διασφαλίζει απόλυτη σιγουριά. Γιατί υπάρχει περίπτωση η υγρασία να είναι πιο βαθιά εγκλωβισμένη και να εκτονωθεί αργότερα το πρόβλημα. Κατά συνέπεια λάβετε σοβαρά υπόψη τους χρόνους πήξης της τσιμεντοκονίας. Γιατί κανένα εργοστάσιο δεν καλύπτει φθορά ή ζημιά από υγρασία-διαρροή-πλημμύρα.

Αυτοεπιπεδούμενο

Σε περίπτωση που το υπάρχον δάπεδο (πλακάκι, μωσαϊκό κλπ.) σε ένα χώρο είναι σαθρό ή με τρύπες, τότε θα πρέπει ο τεχνικός να ρίξει αυτοεπιπεδούμενο στόκο και αστάρι. Για να εξομαλύνει τις διαφορές ώστε το νέο δάπεδο laminate που θα τοποθετηθεί από πάνω να έχει καλύτερο πάτημα. Συμβουλευτείτε πάντα τον πωλητή και τον τεχνικό σας!

Κοινοποίηση στα Social media!