Καθαριστικό laminate δαπέδων

Καθαριστικό laminate δαπέδων Lami Clean για laminate επιφάνειες και ξύλινα πατώματα.

Το νέο Καθαριστικό laminate δαπέδων, Lami Clean για δάπεδα laminate και ξύλινα πατώματα, δεν περιέχει σαπούνι και στεγνώνει γρήγορα. Παρέχει μεγαλύτερη προστασία των αρμών και έχει ήπια χημικά στοιχεία ώστε να μην επιβαρύνει το φιλμ του laminate. Επίσης, δεν αφήνει θαμπάδα όπως τα περισσότερα καθαριστικά με αποτέλεσμα το δάπεδό σας να  μην χρειάζεται πολύ σύντομα νέο σφουγγάρισμα . Έτσι, η επιφάνεια του laminate και του παρκέ δεν αλλοιώνεται. Έχει διακριτικό άρωμα λεμόνι και διατίθεται στη συσκευασία  του 1 Λίτρου.

Οδηγίες  Χρήσεως

Για το καθάρισμα του δαπέδου laminate συστήνεται 1 καπάκι κάθε 2 lt νερού. χρησιμοποιείτε το laminate καθαριστικό αφού πρώτα έχει σκουπιστεί το δάπεδο με απλή ή ηλεκτρική σκούπα. Μετά το σφουγγάρισμα με το καθαριστικό συστήνεται να αφήνετε τα παράθυρα ανοιχτά ώστε να στεγνώνει γρηγορότερα το δάπεδό σας. Έτσι, προστατεύουμε ακόμα περισσότερο τους αρμούς. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα με σκέτο νερό. Για να καθαρίσετε τους επίμονες λεκέδες, χρησιμοποιείστε το προϊόν αδιάλυτο και καθαρίστε με σφουγγάρι ή μαλακό πανί.

Συστήνουμε καλής ποιότητας σφουγγαρίστρα ώστε να στύβεται σωστά. Επίσης καλό είναι να έχετε μια ξεχωριστή καινούργια σφουγγαρίστρα για να χρησιμοποιείτε για τα δάπεδα σας.

 

Για το καθάρισμα του ξύλινου δαπέδου μπορείτε να βάλετε 1,5 καπάκι κάθε 2Lt  νερού.

Λιανική τιμή πώλησης: €5,90

 

Ζητούνται αντιπρόσωποι σε όλη την Ελλάδα για συνεργασία διάθεσης- προώθησης.

 

Επιλέξτε τα προϊόντα μας – Δάπεδα – Πατώματα – Πόρτες – Σκάλες – Τοποθέτηση

Μπορείτε να δείτε και τα προϊόντα: Laminate δάπεδα Eco. Laminate πατώματα 8mm V4. Επαγγελματικά laminate δάπεδα 12mm. Laminate Πατώματα Base. ξύλινα πατώματα. Καθαριστικό για laminate. Δάπεδα εξωτερικού χώρου Deck. laminate πόρτες.

Κοινοποίηση στα Social media!